Vinter opbevaring

Vinter opbevaring

Vi tilbyder at opbevare din motorcykel i vintersæsonen. Hos os regner vi vintersæsonen fra 1. oktober til 31. marts det følgende år.


Ved indlevering skal motorcyklen være vasket og rengjort. Vi tilbyder naturligvis vask for kr. 298,- kr.


I løbet af opbevaringen sørger vi for at vedligeholde din motorcykels batteri, mens selve motorcyklen opbevares i sikre, tørre, frostfrie lokaler. Din motorcykels kaskoforsikring dækker motorcyklen i perioden, hvor den opbevares i vores lokaler.


Dit batteri bliver ladet med din egen vedligeholdelseslader, hvis du ønsker det. Har du ikke en lader, kan du købe den af os. På den måde får du længst mulig levetid på dit batteri samtidig med, at chancerne for, at din motorcykel starter igen til foråret, er væsentligt større. En komplet lader med alt tilbehør koster 399,- kr., og den får du naturligvis med hjem til foråret, når du henter din motorcykel. Opladningen er med i prisen for opbevaring.


Prisen for opbevaring af en motorcykel i en vintersæson er 1.499,- kr., som vi afregner ved indlevering af motorcyklen. Såfremt din motorcykel først afhentes efter vintersæsonens afslutning 31.3., afregnes dette med 300,- kr. pr. påbegyndt måned.


Hvis din motorcykel er udstyret med aftagelige sidetasker/sidekasser, og du vælger at lade dem blive på, afregnes 399,- kr. for disse, ligeledes ved indleveringen af motorcyklen.


Når foråret kommer, tilbyder vi en forårsklargøring af din motorcykel, hvor motorcyklen pudses, vi kontrollerer og justerer lys, dæktryk, kæde, smører bevægelige dele osv. Desuden foretager vi olieskift, inkl. oliefilter, samt skifter bundpropspakning og bremsevæske. Alt dette får du for 1.799,- kr inkl. arbejdsløn.


Hvis tiden er presset, tilbyder vi afhentning og levering af motorcyklen på din adresse (inden for Storkøbenhavn) til en pris på 499,-kr.


Kontakt

Vallensbækvej 44, 2625 Vallensbæk

Telefon: 43530123
Email: vas@vasauto.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 0730 – 1630
Weekend – Efter aftale.

Følg os på Facebook

Copyright © All Rights Reserved.